Script support IE Browser

Bacó

baco
baco
baco
Correu electrònic

Bacó

Ventresca amb sal i pebre. Lliure d'AL·LÈRGENS.
Es ven llescada envasada al buit.
Cada paquet conté unes 8 unitats i pesa uns 200.

Preu:14,60€/kg
2,92 €
Preu / kg:
Opción de compra:
Descripció

Ventresca amb sal i pebre deixada assecar. És la cansalada prima que el porc té sota el ventre. A altres parts de Catalunya se'n diu panxeta.

Després d'uns dies en sal, es recobreix de pebre i es penja per assecar-la durant un mes o mes i mig.

Al tall s'hi aprecien el color blanc i rosat de les vetes de greix i carn.

Les seves aplicacions culinàries són múltiples, des de menjar-ne com si fos un embotit més fins a acompanyar plats de verdures, pasta, llegums o guisats. truites i ous, sense oblidar-nos del típic trinxat de la Cerdanya.

Comentari

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk