1939 › Fundada per Tonet Serra i Mercè Vidal l’any
1939
Inicis
En Tonet va anar a aprendre l’ofici de ben jove i va tornar a Garrigàs on, juntament amb la Mercè, la seva dona, van decidir obrir una modesta botiga a l’entrada de la casa on vivien. En els seus inicis només es dedicaven a la venda de carn que compraven als ramaders de la zona però, ben aviat, van anar adquirint coneixements per elaborar altres productes.
Els seus tres fills s’anaren incorporant al negoci familiar però només el fill, en Miquel, es va quedar al poble.
1977
Carnisseria Miquel i Cati
EL 1977 , en Miquel i la seva dona, la Cati, es posen al capdavant del negoci. La nova generació, per poder ampliar el seu ventall de productes, fan màsters d’embotits cuits i curats. Més endavant també es dediquen a fer plats cuinats, amb les receptes de l’àvia, capaços de satisfer els paladars més exigents.
2010
Web i Can Ruart
Després d'haver estudiat i treballat en altres sectors, s'incorporen al negoci familiar la tercera generació, Óscar i Eva. Durant aquests anys s'han condicionat les instal·lacions per optimitzar els processos i aconseguir el RSIPAC per vendre embotits a altres establiments amb el nom de Can Ruart. A més, hem creat aquesta botiga online per facilitar la compra als nostres clients i donar-nos a conèixer.Agraïm la vostra fidelitat durant tants anys.