Script support IE Browser

1939 › Fundada per Tonet Serra i Mercè Vidal l’any

 

1939

Inicis

En Tonet va anar a aprendre l’ofici de ben jove i va tornar a Garrigàs on, juntament amb la Mercè, la seva dona, van decidir obrir una modesta botiga a l’entrada de la casa on vivien. En els seus inicis només es dedicaven a la venda de carn que compraven als ramaders de la zona però, ben aviat, van anar adquirint coneixements per elaborar altres productes.
Els seus tres fills s’anaren incorporant al negoci familiar però només el fill, en Miquel, es va quedar al poble.

 

1977

Carnisseria Miquel i Cati

 

EL 1977 , en Miquel i la seva dona, la Cati, es posen al capdavant del negoci. La nova generació, per poder ampliar el seu ventall de productes, fan màsters d’embotits cuits i curats. Més endavant  també es dediquen a fer plats cuinats, amb les receptes de l’àvia, capaços de satisfer els paladars més exigents.

 

2010

Web i Can Ruart

 

Després d'haver estudiat i treballat en altres sectors, s'incorporen al negoci familiar la tercera generació, Óscar i Eva. Durant aquests anys s'han condicionat les instal·lacions per optimitzar els processos i aconseguir el  RSIPAC per vendre embotits a altres establiments amb el nom de Can Ruart. A més, hem creat aquesta botiga online per facilitar la compra als nostres clients i donar-nos a conèixer.Agraïm la vostra fidelitat durant tants anys.

 

 

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk