Script support IE Browser

Butifarras dulces

botifarra-dolca--2

Butifarras dulces

Denominación de origen.
Carne magra de cerdo, tocino, azúcar, sal, limón y canela.
Se suelen tomar cocidas con manzana. Podéis consultar nuestras recetas.
Se venden por unidades. Una unidad pesa aprox. 300g.

Precio: 13,75€/kg
Presentación
Descripción

Embotit tradicional de l'Empordà que, entre els seus ingredients, conté el sucre, que li dóna un gust molt personal.
Antigament era un dels embotits que s'elaborava a les cases de pagès de l'Empordà durant la matança del porc. Actualment és bàsicament un producte de cansaladeria elaborat durant tot l'any. Actualment intervenen en l'elaboració d'aquest embotit: carn magra crua de porc, sucre, pell de llimona, sal i canyella. En resulta una botifarra rosada i molt lluent quan és crua, i d'un color rosat-grisós quan es deixa assecar. Es tendeix a consumir confitada amb poma, a la brasa, fregida,...

Comentarios

Aún no hay comentarios para este producto.

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk