Script support IE Browser

Fuet

fuetfuet

Fuet

Elaborado con carne magra de cerdo y tocino. Contiene LACTOSA
Se vende por unidades.
Peso aprox. pieza 200g.
Precio: 19,75€/kg
El tiempo de curación aproximado es de 21 días.
Presentación
Descripción

El fuet és un embotit típic de la gastronomia catalana, elaborat de manera ancestral a les cases de pagès i fet a base de carn magra de porc i cansalada, tot ben picat, amanit amb sal i pebre i embotit en un budell prim de porc. Després es deixa assecar, i durant aquest període pot aparèixer una fina capa de fongs de color blanquinós a la superfície.

Forma part de la família d'embotits derivats de la botifarra crua que s'han deixat assecar, igual que la seva germana gran, la llonganissa.

Ens aporta ferro i una gran quantitat de sals minerals com el sodi, el magnesi, el fòsfor i el zinc. També és una bona font de vitamines del grup B, importants pel bon funcionament de l'organisme.

 

Comentarios

Sábado, 05 Abril 2014
És un producte que agrada a tota la família, perquè no és gens picant. A casa el preferim tendre però depèn de gustos.

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk