Història

Inicis

El 1939 en Tonet va anar a aprendre l’ofici de ben jove i va tornar a Garrigàs on, juntament amb la Mercè, la seva dona, van decidir obrir una modesta botiga a l’entrada de la casa on vivien. En els seus inicis només es dedicaven a la venda de carn que compraven als ramaders de la zona però, ben aviat, van anar adquirint coneixements per elaborar altres productes.
Els seus tres fills s’anaren incorporant al negoci familiar però només el fill, en Miquel, es va quedar al poble.

Carnisseria Miquel i Cati

EL 1977 en Miquel i la seva dona, la Cati, es posen al capdavant del negoci. La nova generació, per poder ampliar el seu ventall de productes, fan màsters d’embotits cuits i curats. Més endavant també es dediquen a fer plats cuinats, amb les receptes de l’àvia, capaços de satisfer els paladars més exigents.

Web i Can Ruart

El 2010,després d’haver estudiat i treballat en altres sectors, ens incorporem al negoci familiar la tercera generació, l’Òscar i l’Eva, canviant el nom de la botiga a Can Ruart. Durant aquests anys s’han condicionat les instal·lacions per optimitzar els processos i aconseguir el RSIPAC per vendre embotits a altres establiments amb el nom Can Ruart. A més, es porta a terme aquest web per facilitar la compra als nostres clients i donar-nos a conèixer.

Nova carnisseria a Lladó

El 2020 decimin obrir una botiga a Lladó, el poble on va néixer l’Òscar. Tenim la sort d’incorporar al nostre equip a la Mont Adroher que és la persona que porta la botiga des del 25 d’agost del mateix any.
Aquesta botiga s’ha ubicat dins del que havia sigut la galeria d’art de l’artista Moisès Sidrach. Això fa que encara hi hagi obra d’aquest artista polifacètic i que, a més, es doni la oportunitat a altres artistes de l’entorn d’exposar les seves obres. La podeu visitar en horari de botiga.